5000 βιβλία πέρασαν από την Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίων των Public


Ολοκληρώθηκε και φέτος η Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίου των Public η οποία πραγματοποιήθηκε από τη Δευτέρα 24 Ιουλίου μέχρι την Κυριακή 30 Ιουλίου στα The Mall of Cyprus, My Mall Limassol, Kings Avenue Mall και Public Λάρνακας με την συνεργασία του Hope For Children.
Συγκεκριμένα, 4000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να φέρουν ένα παλιό τους βιβλίο και να το ανταλλάξουν με ένα άλλο, δίνοντας ένα ή και περισσότερα ευρώ για κάθε βιβλίο. Το σύνολο των εσόδων διατίθεται για τις ανάγκες του Hope For Children.
Συνολικά στις εφτά μέρες που διήρκησε η εκδήλωση στις τέσσερις πόλεις ανταλλάχθηκαν 5000 περίπου βιβλία και συγκεντρώθηκαν 5000 ευρώ. Το ποσό παραδόθηκε στην εκπρόσωπο του οργανισμού, κ. Ελένη Καδδά.
Ο Γενικός Διευθυντής των Public Κύπρου, κ. Δημήτρης Φιλόπουλος δήλωσε σχετικά: «Είμαστε χαρούμενοι που η Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίου είχε για μια ακόμα φορά εντυπωσιακή συμμετοχή. Με την πρωτοβουλία εξυπηρετούμε δύο σκοπούς: την προώθηση της φιλαναγνωσίας αλλά και τη βοήθεια σε παιδιά που έχουν ανάγκη. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε και τον οργανισμό Hope For Children που στήριξε με τους εθελοντές του αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.»
Η Εβδομάδα Ανταλλαγής Βιβλίου εντάσσεται στο πρόγραμμα προώθησης του βιβλίου και ενθάρρυνσης της ανάγνωσης από τα Public, το οποίο περιλαμβάνει και άλλες πρωτοβουλίες όπως το Βιβλίο των Σχολείων, φιλοξενίες συγγραφέων σε διαρκή βάση, διανομές βιβλίων και η ετήσια έρευνα βιβλιοφιλίας.


Κύριες Ειδήσεις

Translate »