Χορηγία €50.000 στην Αροδαφνούσα από τη Lidl Cyprus


Την Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου, στις 11:45 πμ, στο κέντρο Ανακουφιστικής Φροντίδας ‘’Αροδαφνούσα’’, έγινε η παράδοση του ποσού των 50.000 ευρώ από την Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Κοινωνικής Ευθύνης της Lidl κυρία Βασιλική Αδαμίδου προς τον Πρόεδρο του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου, Δρ. Αδάμο Αδάμου και παράλληλα τα αποκαλυπτήρια της τιμητικής πλακέτας για την προσφορά της Lidl Cyprus στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο από το 2013 έως σήμερα.
Το ποσό των 50.000 ευρώ, συγκεντρώθηκε κατά τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2017, όπου με την αγορά κάθε συσκευασίας Favorina με λούτρινο ζωάκι αξίας 6,99, η Lidl Cyprus πρόσφερε 2 ευρώ στον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου για την ενίσχυση του Επισιτιστικού Προγράμματος της μονάδας «Αροδαφνούσα».
 Η Lidl Cyprus έχει εντάξει στο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της την στήριξη του Αντικαρκινικού Συνδέσμου Κύπρου από το 2013 και μέχρι σήμερα έχει προσφέρει πέραν των 175.000 ευρώ σε δωρεές χρημάτων και πέραν των 60.000 ευρώ σε δωρεές προϊόντων, ενώ παράλληλα από το 2016 έχει υιοθετήσει εξολοκλήρου το Τμήμα Σίτισης του κέντρου, χορηγώντας τρόφιμα και υλικά που χρειάζονται για τη σίτιση των πασχόντων. Επίσης ανέλαβε εξολοκλήρου τις μισθολογικές αποδοχές και τα λειτουργικά έξοδα που απαιτούνται, ώστε καθημερινά, να προσφέρονται υγιεινά και νόστιμα γεύματα στους ασθενείς.
Όπως ανάφερε η κα. Αδαμίδου, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης: «Η Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της επιχειρηματικής δραστηριότητας και ανάπτυξης της Lidl και είναι πλήρως ενσωματωμένη στις δομές και στη λειτουργία της, αντανακλώντας με τον τρόπο αυτό τις αξίες και τις αρχές της. Παράλληλα, η Lidl Cyprus θα συνεχίσει να στηρίζει προγράμματα παιδείας και περιβάλλοντος, ενώ η Αροδαφνούσα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες δεσμεύσεις της. »


Κύριες Ειδήσεις

Translate »