Το ιστορικό κέντρο της Λάρνακας εκπέμπει SOS (ΒΙΝΤΕΟ)


Πηγή: alphanews.live

 

Άφησαν πίσω τα προβλήματα που επέφερε η πανδημία του κορωνοϊού αλλά και τη μειωμένη κίνηση που καταγράφει τα τελευταία χρόνια η περιοχή και πήραν την απόφαση να στηρίξουν το κέντρο της Λάρνακας. Γατί πιστεύουν σε αυτό, όπως και στον κόσμο που τον στηρίζει.

Ένας από αυτούς τους επιχειρηματίες είναι και ο νεαρός Στέφανος Παρπόττας, ο οποίος μιλώντας στην εκπομπή Alpha Καλημέρα και στη δημοσιογράφο Μαρία Ανδρονίκου, αναφέρθηκε στη δύσκολη θα έλεγε κανείς απόφασή του, να ανοίξει επιχείρηση στο κέντρο της Λάρνακας, παρά την κατάσταση όπως έχει διαμορφθωεί.

Στέφανος Παρπόττας– Ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Λάρνακα
Ο λόγος που εμείς αποφασίσαμε να έρθουμε στο κέντρο να επενδύσουμε αυτή την περίοδο, είναι γιατί πιστεύουμε στο κέντρο της Λάρνακας. Είναι ένα από τα πιο γραφικά κέντρα από όλες τις πόλεις. Και πιστεύουμε στον κόσμο, στηρίζει και είναι εδώ…Υπάρχει μια μείωση τις καθημερινές λόγω του εμπορικού κέντρου που άνοιξε αλλά το κέντρο είναι κέντρο. Αυτό δεν θα χάσει τη ταυτότητα του.

 

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, ο Δήμαρχος της περιοχής αναφέρθηκε στα έργα που ολοκληρώνονται στο κέντρο, για όσα θα προσφέρουν αλλά και για τις καθυστερήσεις που υπήρξαν.

Αντρέας Βύρας – Δήμαρχος Λάρνακας
Δεν μπορείς να φανταστείς την Λάρνακα χωρίς το ιστορικό κέντρο , χωρίς την Ερμού…τις Φοινικούδες..είναι ευθύνη μας ότι το κέντρο της Λάρνακας πρέπει να παραμείνει ζωντανό. Έτσι θεωρώ και με τα νέα έργα που προγραμματίζονται…το κέντρο της Λάρνακας θα γίνει ακόμα πιο όμορφο, θα διατηρήσει την αίγλη του και την ελκυστικότητα του.

Αναφέρθηκε παράλληλα στη Δημοτική Αγορά και παραδέχθηκε πως υπήρχε και δικαιολογημένη αλλά και αδικαιολόγητη καθυστέρηση στην υλοποίηση του έργου, που θα έπαιρνε 18 μήνες αλλά τελικά κράτησε-μέχρι στιγμής- τρία χρόνια.

Αντρέας Βύρας – Δήμαρχος Λάρνακας
Θα τελειώσει η Δημοτική Αγορά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε και αντιμετωπίζουμε. Γύρω στο 95-96% που πλησιάζει το τέλος της. Έχουμε ήδη ανοίξει το παρκινγκ της αγοράς για το κοινό. Είναι ήδη ένα από τα μέτρα που πήραμε, η δωρεάν στάθμευση στο νέο parking της Δημοτικής αγοράς που έχει λειτουργήσει εδώ και περίπου δυο εβδομάδες. Υπάρχει δικαιολογημένη καθυστέρηση και κάποια αδικαιολόγητη. Ότι έχουμε πρόβλημα με το συγκεκριμένο έχουμε, δεν είναι κάτι που κρύψαμε. Αλλά θεωρούμε ότι με τις ενέργειες που έχουμε κάνει…φτάσαμε σε ένα σημείο που σύντομα τελειώνει.

Στέφανος Παρπόττας– Ιδιοκτήτης επιχείρησης στη Λάρνακα
Περιμένουμε να δούμε πως θα είναι η πόλη και τα αποτελέσματα που θα έχουμε. Ευχαριστούμε πολύ το Δήμαρχο που είναι στο πλευρό μας και στηρίζει αυτή την προσπάθεια που κάνουμε εμείς στο κέντρο.Κύριες Ειδήσεις

Translate »