Τι αλλάζει στη νέα έκδοση Viber


Η νέα έκδοση προσφέρει πολλές νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις

Η νέα έκδοση του Viber, η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου και είναι διαθέσιμη σε Android και iOS, φέρνει πολλές νέες λειτουργίες και αναβαθμίσεις στην γνωστή εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων, αφού περιλαμβάνει την υπηρεσία instant video messages (άμεσα βίντεο-μηνύματα), νέες επεκτάσεις chat που θα επιτρέπουν πρόσβαση σε υπηρεσίες τρίτων όπως είναι το Giphy και επανασχεδιασμένα emoticons.

Instant Video Messages 
Από εδώ και στο εξής, οι χρήστες του Viber πατώντας παρατεταμένα το νέο κουμπί της εφαρμογής, που βρίσκεται στο παράθυρο συνομιλίας, θα μπορούν να εγγράψουν ένα βίντεο-μήνυμα και να το αποστείλουν στους φίλους τους. Τα instant video messages έχουν μέγιστη διάρκεια έως 30 δευτερόλεπτα και θα εμφανίζονται σε κυκλική μορφή στην οθόνη της εφαρμογής.

Επεκτάσεις Chat 
Ακόμη, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε υπηρεσίες τρίτων, απευθείας μέσα από την εφαρμογή. Αρχικά θα υποστηρίζει άμεση σύνδεση με το Giphy, τη Wikipedia και το TheMovieDB. Αργότερα θα προστεθούν περισσότερες υπηρεσίες. Για την πρόσβαση, οι χρήστες θα πατούν το κουμπί «@» για να επιλέξουν την υπηρεσία μέσω της οποίας επιθυμούν να κάνουν αναζήτηση. Με τον ίδιο τρόπο, πληκτρολογώντας «@stickers» ή πατώντας το απλώς το σύμβολο «@», θα μπορούν να αναζητούν εύκολα και γρήγορα τα αγαπημένα τους stickers (αυτοκόλλητα) μέσα από την συλλογή αυτοκόλλητων του Viber.

Επανασχεδιασμός emoticons 
Ανάμεσα στις βελτιώσεις, στις οποίες προχώρησε το Viber, είναι και ο επανασχεδιασμός όλων των διαθέσιμων emoticons. Τα νέα emoticons ακολουθούν την αισθητική «flat design», δίνοντας την αίσθηση ότι ξεπετάγονται από την οθόνη.

ΠΗΓΗ: fortunegreece.comΚύριες Ειδήσεις

Translate »