Τα καταστήματα Jango Fashions, υποδέχονται νέα αγαπημένα brands που πρωταγωνιστούν στο χώρο της μόδας!


Οι νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017 των Superdry, Diadora,

J’AIME και Public Desire στα Jango Fashions

Την επέκταση της γκάμας των συνεργασιών τους με αγαπημένα fashion brands του εξωτερικού ανακοινώνουν τα Jango Fashions, διευρύνοντας την ποικιλία των αντρικών και γυναικείων συλλογών τους σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ! Superdry, Diadora, J’AIME και Public Desire, έρχονται να προστεθούν στα υφιστάμενα brands που μπορεί κανείς να βρει στα Jango Fashions, καλύπτοντας έτσι όλα τα γούστα στο ντύσιμο, και προσφέροντας τη δυνατότητα δημιουργίας ενός ολοκληρωμένου look για κάθε στιγμή της ημέρας!

Τα JAIME, αποτελούν το απόλυτο γυναικείο brand που προβάλλει τη σέξι διάθεση, τα γυναικεία παπούτσια PublicDesire ακολουθούν την τελευταία λέξη της μόδας, τα κλασσικά αλλά ανανεωμένα αθλητικά παπούτσια Diadora προσελκύουν αυτούς που τιμούν το πιο sportive-look, και τα Superdry, αποτελούν εγγύηση για κάθε άντρα που θέλει να δημιουργήσει ένα μοντέρνο, ποιοτικό και all-day ολοκληρωμένο look με ρούχα και παπούτσια. Στα καταστήματα Jango Fashions, μπορεί κανείς να βρει επίσης και τα αγαπημένα γυναικεία παπούτσια, SANTE, γνωστά για την ποιότητα και τις τολμηρές γραμμές τους, καθώς επίσης και άλλα διάσημα fashion brands όπως: PLEASE, ISO, STAFF JEANS, SEVEN DENIM, COSI JEANS, HACKETT, ANTONIO MORATO & PEPE SHOES.

Τα καταστήματα Jango Fashions που πρωταγωνιστούν στην κυπριακή αγορά από το 1992, αποτελούν σημείο αναφοράς για τους trend-setters της εποχής, διαθέτοντας αναγνωρισμένες μάρκες της παγκόσμιας βιομηχανίας της μόδας, σε ένα πιστό κοινό διαφόρων ηλικιών που επιδιώκει ένα σύγχρονο, μοντέρνο και ποιοτικό στιλ.

Τις νέες συλλογές Άνοιξη/Καλοκαίρι 2017, θα τις βρείτε στα καταστήματα Jango Fashions, τα οποία βρίσκονται στην περιοχή των Λατσιών στη Λευκωσία (Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 69), στο κέντρο της Λευκωσίας (οδός Ζήνα Ντε Τυρας 16), στη Λάρνακα (οδός Ερμού 83-85 & οδός Ζήνωνος Κιτιέως 82) και στο Παραλίμνι (οδός Αρχιεπισκόπου Μακαρίου 4 & 30).

Για περισσότερες πληροφορίες, προσφορές και νέα από τα Jango Fashions μπείτε στην σελίδα τους στο Facebook:  https://www.facebook.com/Jango.Fashion.Cyprus/Κύριες Ειδήσεις


Translate »