Στελέχη της Cobalt στην ηγεσία της TUS


Αλλαγές συντελούνται τους τελευταίους μήνες στην ηγεσία της αεροπορικής εταιρείας TUS Air. Συγκεκριμένα έχει αποχωρήσει από τη θέση του CEO ο Michael Weinstein ο οποίος ήταν για δύο χρόνια στο πηδάλιο της εταιρείας ενώ τα καθήκοντα του ανέλαβε από τον Φεβρουάριο, ο Andrew Pyne.

 

 

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Pyne ήταν ο διευθύνων σύμβουλος της Cobalt Air από τον Αύγουστο του 2015 μέχρι τον Αύγουστο του 2016. Την θέση του εμπορικού διευθυντή έχει αναλάβει ο Daviv Lee, ο οποίος επίσης προέρχεται από την Cobalt, στην οποία διετέλεσε ως επικεφαλής στο τμήμα μάρκετινγκ από τον Απρίλιο του 2016 μέχρι το κλείσιμο της εταιρείας τον Οκτώβριο του 2018.

Σημειώνεται ότι ο κ. Weinstein παραμένει ένας εκ των διευθυντικών στελεχών της εταιρείας και δραστηριοποιείται κυρίως στο τμήμα του business development στα γραφεία της TUS στο Ισραήλ.

Ο νέος CEO της TUS Air ξεκίνησε την καριέρα του σαν εμπορικός διευθυντής στην British Airways όπου δούλεψε για 4 χρόνια και μετέβη στο Χονκ Κονγκ που δούλεψε για 14 χρόνια σε υψηλές διευθυντικές θέσεις σε εταιρείες τηλεπικοινωνιών και ως σύμβουλος της Κυβέρνησης.

 

Από το 2007 έως και το 2011 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της αεροπορικής εταιρίας Avianova στη Ρωσία. Ήταν ανώτερος συνεργάτης ρωσικής αεροπορικής συμβουλευτικής εταιρείας για αεροπορικά θέματα ονόματι Concuros για 4 χρόνια από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι και το 2015.

 Κύριες Ειδήσεις


Translate »