Σταύρος Κρασιάς & Sortie Hair Studio By Stavros διεκδικούν βραβείο στα Μadame Figaro Beauty Awards 2019


Ο ιδιοκτήτης του Sortie Hair Studio Στάυρος Κρασιάς , με πάθος, ενθουσιασμό   και με  23 χρόνια εμπειρία  στο χώρο της κομμωτικής τόσο στην Κύπρο όσο και στο  εξωτερικό  εχει ταυτίσει τη ζωή του με το επάγγελμα του.

 

 

Είναι ένας άριστος επαγγελματίας με ευγενή χαρακτήρα , ο οποίος σέβεται και εκτιμά κάθε πελάτη. Προσπαθεί να ανταποκριθεί στις εκάστοτε προσδοκίες των πελατών του και δεν εφησυχάζεται ποτέ, συμμετέχει σε σεμινάρια, ανθρωπιστικές εκδηλώσεις, καλλιστεία τηλεοπτικές εκπομπές και πολλά άλλα.

Φέτος έχει προταθεί στα βραβεία Madam Figaro στην κατηγορία best hair stylist και μπορείτε να τον στηρίξετε με τη ψήφο σας στο σύνδεσμο που ακολουθεί madamefigarobeautyawards2019.ilovestyle.com/ 

 

Image may contain: 6 people, people smiling

Sortie Hair Studio

Ο ιδιοκτήτης του Sortie Hair Studio στην Λάρνακα είχε ανέκαθεν τη δημιουργία στο DNA του και δεν μπορούσε να μπει σε καλούπια. Η εξέλιξη της ζωής τον οδήγησε στην τέχνη της κομμωτικής, όπου ανακάλυψε το ταλέντο του.

Μετά από αρκετά χρόνια εμπειρίας τόλμησε και δημιούργησε το Sortie Hair Studio, ένα στούντιο με στοιχεία του χαρακτήρα του.  Η ασταμάτητη προσπάθεια του για βελτίωση και η συνεχής ενημέρωση για τις τάσεις στην κομμωτική και τις νέες θεραπείες είναι από τα χαρακτηριστικά του στοιχεία.

Image may contain: people sitting, plant, table, tree and outdoor

No photo description available.

 

 

Gepostet von Sortie Hair Studio am Donnerstag, 20. Juli 2017

 

 Κύριες Ειδήσεις

Translate »