Νέα αναβάθμιση του διεθνούς δικτύου της Cyta


Σε δύο νέες συμφωνίες προχώρησε πρόσφατα η Cyta, επεκτείνοντας το δίκτυο της Cytanet, το οποίο αποκτά πλέον απευθείας σύνδεση με τα κέντρα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης MSK-IX (Moscow – Internet Exchange) στη Ρωσία και BIX (Bulgarian Internet Exchange) στη Βουλγαρία.

Οι νέες αυτές συνδέσεις, σε συνδυασμό με την υφιστάμενη σύνδεση με το κέντρο GR-IX  (Greek –Internet Exchange), βελτιώνουν σημαντικά την ποιότητα διασύνδεσης με ρωσικά δίκτυα, καθώς και με άλλα δίκτυα, τα οποία δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και την ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων, επιτρέποντας άμεση και ταχύτερη ανταλλαγή δεδομένων με την κατάργηση όλων των ενδιάμεσων κόμβων και δικτύων.

Ως αποτέλεσμα της αφοσίωσης της Cyta σε συνεχείς επενδύσεις στη διεθνή υποδομή του δικτύου της,  η Cytanet έχει πετύχει μέχρι σήμερα  συνολικές συνδέσεις στο διεθνές διαδίκτυο που ξεπερνούν τα 120Gbps. Έτσι, το διεθνές δίκτυο της  υπηρεσίας έχει καταστεί ένα από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου, αναβαθμίζοντας  συνεχώς την εμπειρία των πελατών, για ακόμη καλύτερες διαδικτυακές υπηρεσίες φωνής, εικόνας και δεδομένων.

Συγκεκριμένα, πέραν των συνδέσεων με σημαντικούς διεθνείς παροχείς που φτάνουν σε ταχύτητα τα 70Gbps, το δίκτυο της Cytanet διαθέτει, σήμερα, σύνδεση με τα μεγαλύτερα κέντρα ανταλλαγής διαδικτυακής κίνησης (Internet Exchanges), μέσω οπτικών συνδέσεων ταχύτητας, η οποία ξεπερνά τα 50Gbps. Πιο αναλυτικά, διαθέτει σύνδεση με το LINX (London Internet Exchange) στο Ηνωμένο Βασίλειο, το DE-CIX (Deutscher Commercial Internet Exchange) στη Γερμανία, το AMS-IX (Amsterdam Internet Exchange) στην Ολλανδία, το GR-IX (Greek Internet Exchange) στην Ελλάδα, το EM-IX (Emirate Internet Exchage) στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Επίσης, σε τοπικό επίπεδο διαθέτει σύνδεση και με το CY-IX (Cyprus Internet Exchange).

Με τις διεθνείς αυτές συνεργασίες και τη δυνατότητα απευθείας ανταλλαγής κίνησης με περισσότερα από 1.000 σημαντικά δίκτυα (περιλαμβανομένων δικτύων περιεχομένου, εικόνας και φωνής, κοινωνικής δικτύωσης, διαδραστικών παιχνιδιών κ.ά.), η Cytanet συνεχίζει την πορεία αναβάθμισης των διαδικτυακών υπηρεσιών που προσφέρει, σταθερή στη δέσμευσή της να συμβάλλει άοκνα στη βελτίωση της επιχειρηματικότητας των πελατών της.Κύριες Ειδήσεις

Translate »