Η ανακοίνωση του Ocean Basket για το κρούσμα σε εστιατόριο στις Φοινικούδες


Σε κατ’ οίκον περιορισμό έχουν τεθεί όλοι οι εργαζόμενοι του εστιατορίου του Ocean Basket στις Φοινικούδες, μετά το θετικό κρούσμα κορωνοϊού, που εντοπίστηκε. 
 
Σε ανακοίνωσή του, η αλυσίδα εστιατορίων ενημερώνει τους πελάτες της, «ότι στις 14/09/2020, μέλος του προσωπικού του εστιατορίου μας στις Φοινικούδες στην Λάρνακα, μας ενημέρωσε τηλεφωνικώς ότι δεν νιώθει καλά και έλαβε οδηγίες όπως επισκεφθεί άμεσα τον προσωπικό του ιατρό. Έχοντας διαγνωστεί θετικό στη νόσο covid-19, το συγκεκριμένο άτομο, καθώς και όλο το προσωπικό του εστιατορίου, έχουν τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό υπό την καθοδήγηση των ειδικών, όπως προβλέπει το σχετικό υγειονομικό πρωτόκολλο του Υπουργείου Υγείας».
 
Η εταιρεία προχώρησε σε άμεσο και προσωρινό κλείσιμο του εστιατορίου για απολύμανση και ενημέρωσε το Υπουργείο Υγείας. Στις 16/09/2020 διενεργήθηκε απολύμανση του χώρου από αδειοδοτημένη εταιρεία και βάσει των οδηγιών που ορίζει το Υπουργείο Υγείας. Με την ολοκλήρωση της απολύμανσης, το εστιατόριο επαναλειτούργησε επανδρωμένο με προσωπικό από άλλα εστιατόρια της εταιρείας, συνεχίζει η ανακοίνωση.
 
«Θα θέλαμε να ευχαριστούμε όλα τα μέλη του προσωπικού για την συνεργασία και την τήρηση όλων των μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του ιού, κάτι το οποίο θα συνεχιστεί με γνώμονα την ασφάλεια και υγεία όλων των εργαζομένων και συμπολιτών μας. Προτεραιότητά μας παραμένει η προστασία του προσωπικού, των πελατών μας και της δημόσιας υγείας», καταλήγει.Κύριες Ειδήσεις

Translate »